Josephine in de media

‘Josephine Kookt Desembrood’

Bakker Edwin Klaasen (Desemenzo) ging samen met Josephine (runner-up MasterChef 2016 en blogger van Josephine Kookt) aan de slag om het pérfecte desembrood te bakken.

Bekijk video

‘Josephine Kookt Low Budget’

Speciaal voor Sense heb ik het afgelopen studiejaar wekelijks een recept bedacht voor minder dan 5 euro. Lekker eten voor weinig! Deze week: walnoten.

Bekijk recept #7

‘Josephine Kookt Low Budget’

Speciaal voor Sense heb ik het afgelopen studiejaar wekelijks een recept bedacht voor minder dan 5 euro. Lekker eten voor weinig! Deze week: speklapjes.

Bekijk recept #5

‘Josephine Kookt Low Budget’

Speciaal voor Sense heb ik het afgelopen studiejaar wekelijks een recept bedacht voor minder dan 5 euro. Lekker eten voor weinig! Deze week: mais.

Bekijk recept #3

‘Josephine Kookt Low Budget’

Speciaal voor Sense heb ik het afgelopen studiejaar wekelijks een recept bedacht voor minder dan 5 euro. Lekker eten voor weinig! Deze week: bloemkool.


Bekijk recept #1

‘Ik vind dat het geld mag rollen’

Elke week bevraagt de redactie een streekgenoot over financiële kwesties. Vandaag de in Nijmegen studerende Josephine de Roode (25) uit Renswoude, die onlangs tweede werd bij het tv-programma MasterChef Holland.

Bekijk het bericht

Zwartebroekse en Renswoudse strijden in finale MasterChef

ZWARTEBROEK/RENSWOUDE Oud-Zwartebroekse Hilde van Maanen en Josephine de Roode uit Renswoude gaan vrijdagavond de strijd met elkaar aan tijdens de finale van het SBS6-programma MasterChef Holland 2016.

Bekijk het bericht

Han-studente doet mee aan MasterChef

HAN-studente Josephine de Roode doet mee aan dit seizoen van MasterChef Holland. De vierentwintigjarige studente houdt enorm van koken. Ze versloeg al 1800 concurrenten om een plek in de kookwedstrijd op SBS6 te bemachtigen.

Bekijk het bericht

‘Ik ben meer van de snufjes’

Met haar roompaté met kletskoppen veroverde ze een plek in de tv-keuken. Josephine de Roode is één van de zestien koks in MasterChef Holland.

Bekijk het bericht